Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

N-VA Vlaams-Brabant maakt topkandidaten bekend voor verkiezingen

N-VA Vlaams-Brabant maakt topkandidaten bekend voor verkiezingen

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

N-VA Vlaams-Brabant heeft de topkandidaten bekend gemaakt voor de Vlaamse en federale verkiezingen van juni 2024. Lijsttrekkers Theo Francken en Ben Weyts stelden hun team voor in het fonkelnieuwe partijsecretariaat van Leuven. “We trekken naar de verkiezingen met een ijzersterke ploeg van vaste waarden en nieuwe gezichten”, zegt het duo.

‘Voor Vlaamse welvaart’, dat is  de nieuwe slogan én het speerpunt van de N-VA voor de verkiezingen van 2024. Een gezonde economie is dan ook belangrijker dan ooit. Het is het fundament voor kwalitatieve zorg, leefbare pensioenen, zekere en betaalbare energie, moderne infrastructuur, uitmuntend onderwijs, en een strikt veiligheids- en migratiebeleid.

Opnieuw de sterkste partij

Het is nog exact een half jaar tot de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen van 9 juni 2024. N-VA is ook in Vlaams-Brabant heel ambitieus. “Wij streven ernaar de sterkste partij van Vlaams-Brabant te blijven, zoals in 2019”, zegt federaal lijsttrekker Theo Francken, “De verkiezingen van volgend jaar zijn dan ook cruciaal. In deze tijd van ongeziene druk op het Westen moeten wij, Vlamingen, blijven strijden voor onze welvaart, en u kunt daarvoor op de N-VA rekenen.”

Meer laten horen

“Wij gaan de Vlaams-Brabantse kleuren verdedigen in Vlaanderen en in het Belgisch politiek landschap. Daarvoor hebben we nu een ijzersterke ploeg verzameld, met kandidaten die stuk voor stuk Vlaams-Brabant ademen”, zegt Vlaams lijsttrekker Ben Weyts, “Onze regio komt amper aan bod als het gaat over specifieke steun en investeringen: alsof alles bij ons vanzelf gaat. Wij moeten wat meer van ons laten horen”.

Een nieuw hoofdstuk

N-VA opende in Leuven een nieuw partijsecretariaat op de Bondgenotenlaan. Het feestelijke evenement markeert niet alleen de lancering van de kandidaten, maar ook de aanvang van een intensieve campagneperiode. “En met uw steun, een nieuw hoofdstuk voor Vlaanderen”, besluiten de lijsttrekkers

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
imec doet mee aan vernieuwde Fietstest
Vlaams-Brabant

imec doet mee aan vernieuwde Fietstest

imec uit Leuven start op 29 april met de vernieuwde Fietstest van de provincie Vlaams-Brabant. Tijdens zo’n Fietstest laten werknemers de auto 3 weken aan de kant staan om hun woon-werk verkeer met een elektrische fiets af te leggen.

Lees meer »
  • Postzegel
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand