Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Overname fitnesszaak in Opwijk

Overname fitnesszaak in Opwijk

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Overname fitnesszaak in Opwijk

NRG Fitness Opwijk

De nieuwe club van NRG Fitness in Opwijk is een premium club en terug te vinden aan de Steenweg op Dendermonde 67 in Opwijk. 

Premium clubs bieden de leden net iets meer aan. Zo is er, naast het persoonlijk beweegadvies, zelfs koffie en een handdoeken service, de klok rond. Uiteraard blijven de oprichters ook in Opwijk trouw aan hun concept waarbij ze partnerships opstarten met bedrijven uit de nabije omgeving van de club. Zo vinden locals gemakkelijk de weg naar de club, maar geraakt de club ook sneller geïntegreerd in de regio. Een win-win voor alle partijen dus!

NRG Fitness verwelkomt ook voormalige Snap Fitness leden. Dankzij de overname kunnen de leden van Snap Fitness toch blijven sporten, maar dan wel in een vernieuwde NRG Fitness omgeving. 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Oplossing voor groene long Westrode
Vlaams-Brabant

Oplossing voor groene long Westrode

De Vlaamse Regering en intercommunale Haviland hebben een overeenkomst om de laatste groene long langs de A12 te vrijwaren. Het gaat om de site Westrode (Meise): het grootste aaneengesloten gebied open ruimte tussen Brussel en Antwerpen.

Lees meer »
Lancering UiTPAS Noordrand
Vlaams-Brabant

Lancering UiTPAS Noordrand

Vanaf 2 mei 2024 breidt de werking van UiTPAS in de Noordrand aanzienlijk uit. Naast de gemeente Asse die in 2021 de UiTPAS in onze regio introduceerde, treden nu ook 5 extra gemeenten toe.

Lees meer »
Start Torentoer Pajottenland
Pajottenland

Start Torentoer Pajottenland

Een zomer lang worden inwoners en bezoekers van vier Pajotse gemeenten getrakteerd op een uniek uitzicht op de regio. Torentoer Pajottenland bouwde in zowel Galmaarden, Herne, Gooik als Lennik een uitkijktoren van 12 meter hoog.

Lees meer »
  • Postzegel@telenet.be
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand