Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Urbanus en de Fanfaar op de festivals

Urbanus en de Fanfaar op de festivals

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Urbanus en de Fanfaar op de festivals

Vandaag kondigde Urbanus een nieuwe festivaltour aan. Urbanus en de Fanfaar zal deze zomer optreden op festivals. Fanfaar is zijn Halse begeleidingsgroep, bestaat al 20 jaar en treedt al 5 jaar op met Urbanus.

De bedoeling is om zijn bekendste liedjes en hits te brengen. Als bindtekst komt er vermoedelijk af en toe een mopje. Urbanus: “Op een festival optreden is helemaal anders dan tijdens een theatershow. De bezoekers zijn er niet speciaal voor u gekomen en het is dus heel intensief. Je moet er echt staan, een toffe uitdaging.”

Urbanus hoopt 10 à 15 festivals aan te doen, zowel in Vlaanderen als Nederland. Data kan hij nog niet aankondigen omdat het bij festivals de gewoonte is dat zijzelf hun programmatie aankondigen.

Op 28 juni stopt Urbanus zijn huidige theatershow ‘bisbisbis’  waarmee hij 2 jaar zal getourd hebben in Vlaanderen en Nederland. Urbanus (75 in ’24) : “ik vind het nog heel tof om op te treden, anders verveel ik mij toch.”

De aankondiging van deze festivaltour was niet toevallig in CC Westrand te Dilbeek, want ooit begon het voor Urbanus van Anus allemaal daar met de première van zijn eerste theatershow. Ondergetekende was trouwens, op die eerste show, een enthousiaste toeschouwer.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Nieuw kunstenparcours Border Buda
Vlaams-Brabant

Nieuw kunstenparcours Border Buda

​Van 26 april tot 26 mei 2024 kan je in Buda, een industrieterrein dat zich uitstrekt over Machelen, Vilvoorde en Brussel, terecht voor Border Buda, een openlucht tentoonstelling met werk van 12 kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
De geboorte van Lets Digo
Oost-Vlaanderen

De geboorte van Lets Digo

Letsen is diensten en goederen uitwisselen, zonder dat er geld voor nodig is.
Sociaal, duurzaam, héél eenvoudig en door de overheid erkend!

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand