Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Vlaams-Brabant ontwaakt in een gele golf

Vlaams-Brabant ontwaakt in een gele golf

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Vlaams-Brabant ontwaakt in een gele golf

Zaterdagochtend werd Vlaams-Brabant overspoeld door een golf van opvallende gele borden waarop de Vlaams-Brabantse lijsttrekkers van de N-VA, Theo Francken en Ben Weyts, prijken. Met de boodschap “Ben, Theo, Brabant” geven ze het startschot voor de precampagne.

 

De ogen openen

“Vlaams-Brabant ontwaakt vandaag in een gele golf die de hele provincie overspoelt”, zegt Theo Francken, die de federale N-VA-lijst trekt. “En dat ontwaken bedoelen we letterlijk. We hopen dat iedereen de ogen opent: Vivaldi II is geen optie als we de werkende en ondernemende Vlaamse middenklasse opnieuw willen versterken. Onze kernboodschap is niet voor niets ‘Voor Vlaamse Welvaart’. Maar om iets te kunnen veranderen, om dit land écht grondig te hervormen en opnieuw sterker te maken, is elke stem voor de N-VA cruciaal.”

 

Ijzersterk team

“Met deze campagne willen we onze krachten bundelen en samen als één ijzersterk team naar de kiezer trekken”, vult Ben Weyts aan, die de Vlaamse lijst trekt. “We streven ernaar om de grootste partij van Vlaams-Brabant te blijven en zo meer aandacht en steun naar onze provincie te halen. Vlaams-Brabant is in alle opzichten de rijkste provincie van het land, maar we krijgen er te weinig voor terug, terwijl de uitdagingen immens zijn. Dat moet veranderen.”

 

De eer voor Zemst

Het eerste ‘Ben, Theo, Brabant’-bord werd deze ochtend in het mooie Zemst geplaatst, bij N-VA-burgemeester en Vlaams Parlementslid Veerle Geerinckx. “De laatste jaren bestuurde de N-VA op verschillende niveaus: van Vlaamse dorpjes tot grote steden én in de Vlaamse Regering. Daarbij is één constante merkbaar: de rekeningen zijn op orde en de welvaart wordt beschermd. Het is nu zaak om die verandering ook op het federale niveau te brengen.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Nieuw kunstenparcours Border Buda
Vlaams-Brabant

Nieuw kunstenparcours Border Buda

​Van 26 april tot 26 mei 2024 kan je in Buda, een industrieterrein dat zich uitstrekt over Machelen, Vilvoorde en Brussel, terecht voor Border Buda, een openlucht tentoonstelling met werk van 12 kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
De geboorte van Lets Digo
Oost-Vlaanderen

De geboorte van Lets Digo

Letsen is diensten en goederen uitwisselen, zonder dat er geld voor nodig is.
Sociaal, duurzaam, héél eenvoudig en door de overheid erkend!

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand