Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Voka-KvK Vlaams-Brabant werkt samen met Akkodis Belgium

Voka-KvK Vlaams-Brabant werkt samen met Akkodis Belgium

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Voka-KvK Vlaams-Brabant heeft een nieuw structureel partnership gesloten met Akkodis Belgium. Akkodis zal hun expertise rond digitale transformatie, R&D, innovatie en ondernemen in de toekomst delen met leden van Voka – KvK Vlaams-Brabant aan de hand van opleidingen en advies.

Akkodis is met meer dan 50.000 ingenieurs en digitale experten in dertig landen een technologisch expertisebureau dat volop inzet op innovatieve projecten bij hun klanten. In België werken meer dan 1.250 ingenieurs en digitale experten voor het bedrijf.

“Met dit partnership kunnen we ons aanbod en expertise specifiek rond digitale transformatie, engineering, R&D en innovatie verbreden. Vlaams-Brabantse ondernemingen blinken uit op vlak van innovatie, maar wij willen hen nog meer expertise gelinkt aan technologie en talent die ondernemers nu nodig hebben voor de uitdagingen van morgen aanbieden. We blijven steeds op zoek gaan naar nieuwe partnerships die een toegevoegde waarde aanbieden voor ons, onze partners en onze leden.” Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Vlaams-Brabant.

“Dankzij dit partnership met Voka-KvK Vlaams-Brabant zullen hun leden mee kunnen genieten van onze expertise met betrekking tot de laatste vernieuwingen van bepaalde technologieën zoals data analytics, cloud computing, artificiële intelligentie en andere nog meer futuristische ontwikkelingen. Wij kijken er alvast naar uit om samen met deze ondernemers in de brede industriële sector oplossingen te zoeken voor de uitdagingen van morgen.” Serge Vandenhoudt, CEO van Akkodis

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Provincie investeert een half miljoen euro in klimaat
Vlaams-Brabant

Provincie investeert een half miljoen euro in klimaat

De provincie Vlaams-Brabant investeert 464.973,67 euro in 10 klimaatprojecten van 9 organisaties. BOS+ Vlaanderen in consortium met CV Meer Bos, Dialoog, Dienstengroep H.-Hartinstituut Heverlee, Ecolife, Golf Park Tervuren, Interleuven, Praktijkpunt Landbouw Vlaams-Brabant, Veld Aan De Overkant en Velt krijgen deze subsidies voor hun klimaatprojecten. Hun projecten dragen bij aan de ambitie van de provincie om klimaatneutraal te worden.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Hyacint-je-mee?
Pajottenland

Hyacint-je-mee?

De Natuurpuntafdelingen uit de regio Pajottenland & Zennevallei willen dit voorjaar zoveel mogelijk waarnemingen van boshyacinten (wilde hyacinten) verzamelen

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand