Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Volley Opwijk domineert halve finales Beker van Brabant

Volley Opwijk domineert halve finales Beker van Brabant

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Met twee U11-ploegen in de halve finale van de beker van Brabant én de Dames 1-ploeg op een zucht van de finale domineert Volley Opwijk de bekercompetitie. Op zondag 3 maart en maandag 4 maart komen de drie ploegen in actie. De senioren dames trekken naar topper Eternit. De U11-teams spelen ieder een thuismatch, respectievelijk tegen VH-Leuven en Velvoc uit Veltem.

Maart is bekermaand in het volleybal. De komende dagen en weken krijgen de halve finales hun beslag. De finales zijn voorzien op zondag 31 maart en maandag 1 april in het Eurovolleycenter in Vilvoorde.

Volley Opwijk vaardigt twee U&&-teams af voor de halve finale. Zowel U11 A (zondag 3/3 – 17u30) als U11 B (maandag 4/3 – 19u00) mogen in eigen huis (VKO Opwijk) aantreden. Voor een plaats in de bekerfinale moeten ze respectievelijk voorbij VH Leuven en Velvoc uit Veltem.

Op zondag 3 maart spelen ook de Dames 1 hun halve finale. Zij moeten naar topper Eternit in Kapelle-Op-Den-Bos. De Opwijkse dames zijn trouwwens de enige tweede provinciale-ploeg in deze halve eindstrijd. De andere ploegen treden allen aan in 1e provinciale. Dames 1 staat weliswaar aan kop in haar reeks.

Het clubbestuur roept spelers, supporters en alle Opwijkenaren op om af te zakken naar het VKO en naar Kapelle-Op-Den-Bos om de teams aan te moedigen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Oplossing voor groene long Westrode
Vlaams-Brabant

Oplossing voor groene long Westrode

De Vlaamse Regering en intercommunale Haviland hebben een overeenkomst om de laatste groene long langs de A12 te vrijwaren. Het gaat om de site Westrode (Meise): het grootste aaneengesloten gebied open ruimte tussen Brussel en Antwerpen.

Lees meer »
Lancering UiTPAS Noordrand
Vlaams-Brabant

Lancering UiTPAS Noordrand

Vanaf 2 mei 2024 breidt de werking van UiTPAS in de Noordrand aanzienlijk uit. Naast de gemeente Asse die in 2021 de UiTPAS in onze regio introduceerde, treden nu ook 5 extra gemeenten toe.

Lees meer »
imec doet mee aan vernieuwde Fietstest
Vlaams-Brabant

imec doet mee aan vernieuwde Fietstest

imec uit Leuven start op 29 april met de vernieuwde Fietstest van de provincie Vlaams-Brabant. Tijdens zo’n Fietstest laten werknemers de auto 3 weken aan de kant staan om hun woon-werk verkeer met een elektrische fiets af te leggen.

Lees meer »
Groen Pajottenland schuift 3 kandidaten naar voor
Pajottenland

Groen Pajottenland schuift 3 kandidaten naar voor

Tijdens de verkiezingen op 9 juni 2024 zijn Alwin Loeckx uit Gooik en Hendrik Schoukens uit Lennik kandidaten voor Groen, op de 5de plaats voor het Vlaams parlement en de 12de plaats voor het Europees parlement. Veerle Leroy uit Beersel is kandidaat op de 2de plaats voor het federaal parlement en wil zich vanuit de nabije Zennevallei inzetten voor het Pajottenland, zoals ze dat vroeger al gedaan heeft als voormalig schepen van o.a. leefmilieu.

Lees meer »
  • Postzegel
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand