Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Wie zijn aankopen op de markt doet, maakt kans op mooie prijzen​

Wie zijn aankopen op de markt doet, maakt kans op mooie prijzen​

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Wie zijn aankopen op de markt doet, maakt kans op mooie prijzen​

Tijdens de Maand van de Markt kunnen klanten bij de marktkramers deelnemen aan een spaaractie. Marktbezoekers kunnen invulkaarten verzamelen door hun aankopen te doen op de markt. De invulkaarten worden verzameld in een box op de markt. Een onschuldige hand trekt meerdere winnaars. Wie meer aankoopt, ontvangt meer invulkaarten en maakt meer kans om een mooie prijs te winnen. Consumenten kunnen ook een code invullen op de website www.maandvandemarkt.be om deel te nemen.
​Nieuw dit jaar is dat de provincie Vlaams-Brabant ook prijzen schenkt.
​“Zo kunnen deelnemers verblijfcheques in toeristische logies, etentjes of manden met streekproducten winnen. Op de manier willen we tonen wat voor lekkers onze mooie provincie te bieden heeft”, zegt gedeputeerde Ann Schevenels.

 

Stad Leuven zet in op markten

De stad Leuven neemt, in samenwerking met de Leuvense Marktbond, de marktleiding en de marktkramers, actief deel aan de Maand van de Markt.
​“We zijn een stad die de markt hoog in het vaandel draagt, met zowel in de stad als in de deelgemeenten, Heverlee, Wijgmaal, Kessel-Lo, populaire markten. Tijdens de Maand van de Markt tot en met eind april maken we die markten extra feestelijk, met versierde kramen, winacties, livemuziek en kleine attenties. Op die manier willen we mensen verleiden om vooral de essentie van de markt te komen ontdekken: verse producten van hier, op een volkse manier aan de man gebracht”, zegt Johan Geleyns, Leuvens schepen van handel.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Provincie investeert een half miljoen euro in klimaat
Vlaams-Brabant

Provincie investeert een half miljoen euro in klimaat

De provincie Vlaams-Brabant investeert 464.973,67 euro in 10 klimaatprojecten van 9 organisaties. BOS+ Vlaanderen in consortium met CV Meer Bos, Dialoog, Dienstengroep H.-Hartinstituut Heverlee, Ecolife, Golf Park Tervuren, Interleuven, Praktijkpunt Landbouw Vlaams-Brabant, Veld Aan De Overkant en Velt krijgen deze subsidies voor hun klimaatprojecten. Hun projecten dragen bij aan de ambitie van de provincie om klimaatneutraal te worden.

Lees meer »
Schrijven voor de Nieuwskrant
Hyacint-je-mee?
Pajottenland

Hyacint-je-mee?

De Natuurpuntafdelingen uit de regio Pajottenland & Zennevallei willen dit voorjaar zoveel mogelijk waarnemingen van boshyacinten (wilde hyacinten) verzamelen

Lees meer »
  • Radio Rand
  • Adverteren
  • Radio Rand