Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Gezinsbond ZES organiseert een tweedehandsbeurs

Gezinsbond ZES organiseert een tweedehandsbeurs

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Gezinsbond ZES organiseert een tweedehandsbeurs

Op zaterdag 23 maart 2024 organiseert Gezinsbond ZES (Zottegem-Strijpen-Elene) een tweedehandsbeurs met verkoop van speelgoed, kinderkleding en baby-uitzet. De beurs gaat door in het ontmoetingscentrum, Sint-Andriessteenweg 163 in Strijpen (Zottegem). De beurs duurt van 14 tot 16 uur.

Deze beurs is een tafelbeurs, waar elke verkoper de eigen spullen uitstalt op tafels en je als koper bij elke verkoper apart koopt en afrekent. De inkom is gratis.

Heel wat afdelingen van de Gezinsbond organiseren jaarlijks een tweedehandsbeurs. Daar verkopen gezinnen kinderspullen die in goede staat zijn, maar die ze zelf niet meer gebruiken. Met deze tweedehandsbeurzen wil Gezinsbond jonge gezinnen helpen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. En als verkoper krijg je zo nog iets terug van je oorspronkelijke investering.

De toppers zijn babykleding, speelgoed, boeken, babyspullen en zwangerschapskleding. Maar ook kinderfietsen en meubilair voor kinderkamers doen het goed. Alle info via: info@gezinsbondzes.be.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Verbouwingen Sociaal Huis uit de startblokken
Zottegem

Verbouwingen Sociaal Huis uit de startblokken

De verbouwingswerken aan het Sociaal Huis zijn stevig uit de startblokken geschoten. De site op de Deinsbekestraat wordt omgevormd tot een algemene welzijnscampus, waar onder meer ook Huis van het Kind en Lichtpunt onderdak krijgen.

Lees meer »