Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwe openingsuren Fluvius-oplaadpunt Zottegem

Nieuwe openingsuren Fluvius-oplaadpunt Zottegem

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nieuwe openingsuren Fluvius-oplaadpunt Zottegem

Sinds 1 januari is het Fluvius-oplaadpunt in het Sociaal Huis enkel nog beschikbaar tijdens de openingsuren van het Sociaal Huis.

Tot nu toe was het oplaadpunt van Fluvius, waar je voorafbetalingen (prepaid) voor elektriciteit en gas kan doen, dag en nacht beschikbaar. Dat maakte echter dat we het sas aan de voordeur van het Sociaal Huis nooit konden sluiten. Om ieders veiligheid te garanderen, sluiten we voortaan het sas buiten de openingsuren.

Mensen die een oplading willen doen, kunnen dat nog altijd, doch enkel op werkdagen tussen 9 en 12 en 14 en 16 uur, op donderdag zelfs tot 19 uur. Als mensen buiten deze openingsuren willen opladen, kan dat fysiek in een Bpost-kantoor of in de Fluvius-klantenkantoren in Aalst of Gent. Met een gsm kan je online bijladen via het Prepaid-portaal of via de betaalapp van Fluvius.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Eerste gedenkboom ingehuldigd in Baardegem foto: copyricht Stad Aalst
Aalst

Eerste gedenkboom ingehuldigd in Baardegem

Wanneer de as van een overledene wordt uitgestrooid, of wanneer een graf verdwijnt, zijn nabestaanden vaak op zoek naar een plek waar ze terechtkunnen om naartoe te gaan en om herinneringen op te halen. Daarom huldigde de Stad Aalst op zaterdag 20 april de eerste gedenkboom in op de begraafplaats van Baardegem.

Lees meer »
Voel je thuis op Erfgoeddag
Oost-Vlaanderen

Voel je thuis op Erfgoeddag

Op zondag 21 april is het opnieuw Erfgoeddag. Die dag staat dit jaar in het teken van ‘thuis’. Wat dat in Oost-Vlaanderen inhoudt, kan je ontdekken op de provinciale locaties Scheepswerven Baasrode, Archeocentrum Velzeke en Huysmanhoeve Eeklo.

Lees meer »