Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Nieuwjaarsdrink Zottegem

Nieuwjaarsdrink Zottegem

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Nieuwjaarsdrink Zottegem

Op 7 januari worden alle Zottegemnaren uitgenodigd voor de nieuwjaarsdrink op de Markt. Van 14 tot 16 uur trakteert de stad op gratis bubbels en fruitsap. Alle info via zottegem.be/nieuwjaarsdrink.

De nieuwjaarsdrink is het perfecte moment om samen te komen in het nieuwe jaar. Een nieuw jaar dat feestelijk wordt ingeluid door de verschillende carnavalsstoeten in de deelgemeentes en het centrum van Zottegem.

De dag na Carnaval Zottegem zetten we de feestvreugde verder in de tent op de Markt, met een glaasje bubbels en fruitsap. De namiddag wordt opgevrolijkt door Seraphonic met prachtige, akoestische live muziek. Ook dit jaar vragen we aan alle Zottegemnaren om hun eigen glas mee te brengen. Zo starten we het jaar meteen met een heel goed voornemen, we verkleinen onze afvalberg en zorgen voor een proper centrum!

Het college kijkt er reikhalzend naar uit om samen met alle Zottegemnaren het glas te heffen op 2024.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Het nieuwe seizoen van CC Zoetegem: een cultureel feest
Zottegem

Het nieuwe seizoen van CC Zoetegem: een cultureel feest

De ticketverkoop van Cultuurcentrum Zoetegem draait op volle toeren! Het programma van 2024 – 2025 belooft een culturele sensatie te worden, zo vinden liefhebbers van muziek en theater tot comedy en circus gegarandeerd hun gading. Tickets en info via cczoetegem.be.

Lees meer »
Klim-Op Bavegem is een beweegschool
Sint-Lievens-Houtem

Klim-Op Bavegem is een beweegschool

Het hele team van basisschool Klim-Op volgde een nascholing rond bewegend leren en turnjuf Benedikt en juf Griet trokken maandelijks naar Brugge om er een opleiding te volgen tot beweegcoach.

Lees meer »