Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

VDAB organiseert jobbeurs in de Bevegemse Vijvers

VDAB organiseert jobbeurs in de Bevegemse Vijvers

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

VDAB organiseert jobbeurs in de Bevegemse Vijvers

Een jobbeurs voor laatstejaars en werkzoekenden

Op dinsdag 23 april organiseert VDAB samen met de lokale besturen van Zottegem, Geraardsbergen, Brakel en Oudenaarde een jobbeurs in de Bevegemse Vijvers. Laatstejaars en werkzoekenden krijgen de kans om kennis te maken met 30 deelnemende werkgevers uit de regio en hun vacatures.

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in eigen regio, wordt op dinsdag 23 april in de Bevegemse Vijvers verwacht. Zowel laatstejaars als werkzoekenden maken op een laagdrempelige manier kennis met de deelnemende bedrijven uit de Vlaamse Ardennen. Ze leren op de jobbeurs meer over de bedrijven en hun openstaande vacatures en krijgen de kans om onmiddellijk een sollicitatiegesprek met de bedrijven aan te gaan.

 

Een werkplek voor iedereen

“De jobbeurs is de perfecte plek voor iedereen die een job dicht bij huis zoekt”, vertelt schepen van tewerkstelling Jenne De Potter. “Iedereen die klaar is voor een nieuwe uitdaging, wordt uitgenodigd om kennis te maken met meer dan dertig werkgevers. Werkzoekenden worden niet alleen geïnformeerd, maar kunnen ook meteen de koe bij de horens van vatten. Zo kunnen ze ter plaatste meteen een sollicitatiegesprek voeren als ze dat willen. Zo ontdekken werkgever en werknemer meteen of het een match is!”

 

In Zottegem kan je groeien

Ook het lokaal bestuur van Zottegem is aanwezig op de jobbeurs met een wervende infostand. “We zijn als stadsbestuur trots om deze jobbeurs in onze eigen stad te kunnen organiseren”, zegt burgemeester Evelien De Both. “Deze jobbeurs is de ideale gelegenheid om vacatures in te vullen, maar ook het moment bij uitstek om ons te positioneren als een aantrekkelijke werkgever. We prikkelen talent van eigen bodem met onze nieuwe communicatiecampagne ‘In Zottegem kan je groeien’. Zo bouwen we samen aan een stadsbestuur waar iedereen de kans krijgt om zijn of haar potentieel te realiseren”, concludeert burgemeester De Both.

 

Praktisch

Datum: Dinsdag 23 april

Uur: 14 – 17 uur

Locatie: Feestzaal Bevegemse Vijvers

 

De jobbeurs is doorlopend geopend en werkt zonder inschrijvingen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Verbouwingen Sociaal Huis uit de startblokken
Zottegem

Verbouwingen Sociaal Huis uit de startblokken

De verbouwingswerken aan het Sociaal Huis zijn stevig uit de startblokken geschoten. De site op de Deinsbekestraat wordt omgevormd tot een algemene welzijnscampus, waar onder meer ook Huis van het Kind en Lichtpunt onderdak krijgen.

Lees meer »