Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Adverteren

Op NIEUWSKRANT.BE adverteren ?

Hallo daar!

Wist je dat er zoveel manieren zijn om jouw boodschap te delen met onze lezers? Of je nu meer klanten wilt aantrekken, een nieuw product wilt promoten, een evenement wilt aankondigen of op zoek bent naar nieuw personeel – bij Nieuwskrant.be denken we graag met je mee.

Neem snel contact met ons op via adverteren@nieuwskrant.be voor onze voorwaarden en prijzen of bel naar +32 (0) 476 25 72 48

We hebben tal van advertentiemogelijkheden voor jou klaarstaan – van lokale advertenties tot regio- of provinciebrede campagnes, en van blokjes of sliders tot grote pagina brede advertenties. Onder elke advertentie plaatsen we een link naar uw website.

Lever zelf uw advertentie aan, of wij maken ze voor u. Aan u de keuze.

Bovendien bieden we flexibele opties voor adverteren per dag, per week of per maand. Kortom, bij www.nieuwskrant.be adverteren dat is pas een goed idee!

Adverteren op www.nieuwskrant.be dat is pas een goed idee!

Wij bieden adverteerders die bij de Nieuwskrant gaan adverteren een aanzienlijke toename van het aantal bezoekers op hun website en in hun zaak. We zijn er trots op dat we een platform bieden dat meer dan de moeite waard is. Met ons bereikt u veel meer potentiële klanten dan elders.

Bereik veel klanten!

Uw advertenties en promotieartikelen worden op onze site door talloze mensen gezien en verdwijnen niet te snel in de papiermand. We worden zeer goed beoordeeld op de sociale media en ook mobiele gebruikers (zoals die van iPhones, iPads en smartphones) vinden ons uitstekend.

Ga ervoor!

Overweegt u te adverteren op www.nieuwskrant.be? Neem dan gerust contact met ons op via mail op adverteren@nieuwskrant.be of via telefoon op nummer:

+32 (0) 476 25 72 48. Wacht niet te lang, want voor u het weet besluit uw concurrent om bij ons te adverteren.