Nieuwskrant

NIEUWSKRANT

NIEUWSKRANT

Chiro Snoopy verhuist tijdelijk naar voetbalclub Leeuw-Brucom

Chiro Snoopy verhuist tijdelijk naar voetbalclub Leeuw-Brucom

Auteur

Deel dit artikel op sociale media

Chiro Snoopy verhuist tijdelijk naar voetbalclub Leeuw-Brucom
Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw investeert in vrijetijdsinfrastructuur. Na KLJ Vlezenbeek wordt alles in het werk gesteld om ook Chiro Snoopy onder te brengen in degelijke jeugdlokalen. Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw voorziet een nieuwbouw die voldoet aan alle hedendaagse eisen en normen. De bouw zal in het najaar van start gaan. Tijdens de werken krijgt Chiro Snoopy een tijdelijk onderkomen in de voetbalinfrastructuur op de site in de Pijnbroekstraat van voetbalclub Leeuw-Brucom. De Chiro neemt zijn tijdelijke intrek reeds na het zomerkamp in: de kinderen zullen er na het kamp opgehaald kunnen worden en zo kan het kampmateriaal onmiddellijk gestockeerd worden in de berging op de site van Leeuw-Brucom. Het is ook de gelegenheid voor ouders om een eerste keer kennis te maken met de site. Hiermee willen alle betrokkenen de impact op de werking van de Chiro zo klein mogelijk houden.

Chiro Snoopy is Leeuw-Brucom en het gemeentebestuur zeer dankbaar

Jeroen François, voorzitter van de raad van bestuur van vzw Chiro Snoopy : “In naam van de (hoofd)leiding, de kinderen en Vzw Chiro Snoopy zijn wij bijzonder opgetogen dat we een tijdelijk onderkomen vinden op de voetbalterreinen van Brucom. Wij zijn Leeuw Brucom en het gemeentebestuur zeer dankbaar dat wij vanaf augustus dit jaar van zowel de velden als de kantine & kleedkamers gebruik kunnen maken. Wij hopen natuurlijk wel dat deze tijdelijke situatie beperkt blijft tot één jaar en dat we in 2024 naar onze splinternieuwe lokalen kunnen verhuizen!” Gedurende een langere periode zullen zowel Chiro Snoopy als de voetbalclub twee keer per week gebruikmaken van de site. Om een vlotte samenwerking te garanderen, zijn er duidelijke afspraken gemaakt tussen Leeuw-Brucom, Chiro Snoopy en het gemeentebestuur.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws 😎

Wij spammen niet! Lees onze privacy pagina voor meer info.

Brede-Ad-2-algemeen
Schrijven voor de Nieuwskrant
Rozenfestival 2024
Sint-Pieters-Leeuw

Rozenfestival 2024

Het Rozenfestival in Sint-Pieters-Leeuw is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in en rond de betoverende rozentuin van het kasteel Coloma.

Lees meer »
Dilbeek zorgvriendelijke gemeente
Dilbeek

Dilbeek zorgvriendelijke gemeente

Enkele Itterbeekse vrijwilligers slaagden er in om samen met Samana, CM Gezonde Buurten en lokaal dienstencentrum In Kompanie van Dilbeek de eerste “Zorgvriendelijke gemeente” te maken.

Lees meer »
Verbonden met Dilbeek
Dilbeek

Verbonden met Dilbeek

Op 10 juli wordt de bekende slogan ‘Dilbeek, waar Vlamingen thuis zijn’ onder de loep genomen tijdens een verbredende thema-avond in samenwerking met ADVN (Archief voor Nationale Bewegingen).

Lees meer »
Fietszoektocht Land van Gaasbeek
Lennik

Fietszoektocht Land van Gaasbeek

Maak je klaar voor een onvergetelijke fietszoektocht door het pittoreske landschap van Lennik en Sint-Pieters-Leeuw en maak kans op leuke prijzen. Ontdek onderweg de boeiende geschiedenis van het Land van Gaasbeek.

Lees meer »
Nieuwe toegangspoort voor Dilbeek
Dilbeek

Nieuwe toegangspoort voor Dilbeek

De werken aan de Baron de Vironlaan, een belangrijke toegangspoort van Dilbeek, zijn afgerond. Op een periode van ongeveer 10 maanden is de Baron de Vironlaan in een volledig nieuw kleedje gestoken en is deze belangrijke laan omgetoverd tot een volwaardige toegangspoort van Dilbeek.

Lees meer »
  • Postzegel@telenet.be
  • Adverteren
  • Postzegel@telenet.be
  • Adverteren